Nejste přihlášen/a.
Chci pořídit zvýšený záhon vidaXL z pozinkované oceli. ( kaufland.cz/...
Viděl jsem i video-recenzi na youtube (
Je to vyráběno v Číně, je to tenký plech. Ale populární výrobek.
Z video recenze vím, že to není dokonalý výrobek. To by byl v jiné cenové katerorii.
.
Můj dotaz je, jesli má smysl do něj dávat něj nopovou fólii? K oddělení hlíny a plechu.
Nebudu používat na hnojení slepičice, hnůj. Ale buď kupované granulové hnojiva a posekanou trávu.
Takže by tam nemělo být nic agresivního co by rozežíralo plech.
?
Děkuji
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
norman
2x
Jak dlouho myslíte, že vydrží?
Mám ho třetí sezonu a jsou v pohodě... O plech se nesmíte ničím opřít, jinak se "zmuchlá", je to skoro jak alobal...
Podle mě tou fólií životnost neprodloužíte. Zbytečné peníze a práce. Postavit, naplnit, pěstovat. Když mi vydrží pět let, za každý další rok navíc budu rád.
Podle mě tou fólií životnost neprodloužíte. Zbytečné peníze a práce. Postavit, naplnit, pěstovat. Když mi vydrží pět let, za každý další rok navíc budu rád.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]