Nejste přihlášen/a.
Dobrý den moc prosím nemá někdo zkušenosti s opylováním narančily mám dvě krásné vypěstované ze semínek , mám prostudovanou veškerou dostupnou informaci na netu ale opylování mi není jasné myslíte že se opylí normálně když jsou v ní včely a čmeláci a nebo se musí rozříznout prašníky a dát na bliznu jak je to všude napsaný moc tomu nerozumím jestli má někdo zkušenosti prosím o radu docela to spěchá už kvetou děkuju moc předem tománková
Někdy se špatně opyluje. Pokud chceme mít dostatek plodů, je dobré jí v tomto pomoci. Děláme to tak, že z květů vytrhneme prašník, který pak rozřízneme a pyl naneseme na bliznu.
Více viz např.: ceskykutil.cz/...
děkuju za radu jsem ráda že jsem přišla na někoho kdo má zkušenosti je to moje srdeční záležitost mohu se ještě zeptat kdy se to přesazuje a jestli se to má přes zimu hnojit když má plody a jestli by jste mi nemohl říct něco bližšího z vašich zkušeností s pěstováním.Myslíte tedy že ty včely jsou málo děkuju a omlouvám se za zdržování tománková
Vážená paní, já o těchto rostlinách vím jen velmi málo, proto jsem svoji informaci doplnil odkazem na zdroje odbornější. Narančilu je nejlepší zimovat při teplotě 10 až 18 °C, na světlém místě, s omezenou zálivkou. Otevřete si, prosím, odkaz v mém minulém vyjádření. Přeji hodně zdaru!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.