Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s chryzantémou

Od: jaja

Dobrý den, dnes jsem dostala chryzantému v květináči a vůbec netuším co s ní dělat. Mám ji pěstovat doma na parapetu nebo ji vysadit ven na záhon a kdy? Když nyní kvete, pokvete i v létě nebo odkvete a znovu až na podzim a nebo teď odkvete a je konec. Poradíte někdo? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

2x

Když je dobře zakořeněná v květináči je jedno,kdy ji vysadíte.Až odkvete,odstřihněte květ a vysaďte na záhon.Na podzim vykvete zas.

hodnocení

2x

Na záhon vysadit můžete, ale počítejte s tím, že některé chryzantemy nepřežijí venku zimu.

liska5
hodnocení

2x

Měla jsem chryzantémy bílé a fialové. Jen bílé venku rostou a kvetou několikátý rok, barevné nepřežily první zimu. S výsadbou počkejte po zmrzlých, pro jistotu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]