Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pěstovat rostlinu v zahradě

Od: shrec* odpovědí: 4 změna:

jak pěstovat neznámou trvalku v zahradě

Jak pěstovat rostlinu v zahradě

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

doporučuji otevřít si : skudci.com/... toto je velmi podobné!

nebo si vygůglovat heslo rdesno, nebo polygonum např. zahrada.cz/...

měl jsem původně velmi dobré zkušenosti s touto rostlinou, ale po letech se rozmnožila tak, že rdousila vše okolo. Problém zlikvidovat, jedině chemií, kořeny se za pár let rozrostly neúměrně. V městech s tím mají problémy jako s plevelem. Takže opatrně!

hodnocení

2x

kvetenacr.cz/...

Zkuste se podívat, jestli to není křídlatka.

doplněno 29.08.09 12:15:

kvetenacr.cz/...

doplněno 29.08.09 12:17:

No jsem já trubka... rdesno je křídlatka :)

shrec*
hodnocení

nejedná se o křídlatku asi máte něco s očima.

barunka*
hodnocení

0x

rostlina se jmenuje Líčidlo jedlé.Původně jsemji zakoupila v zahradnictví kruh na dobírku jako sazenice. je to velice pěkná dekorativní rostlina-ale po odkvětu odřezávám stvoly se zelenými plody protože se mi hodně rozmnožila ze semen zralých plodů.Kde v zahradě začne růst vyryji i s kořeny.kořen té původní byl až metr hluboko a trvalo mi dva roky než jsem se ho zbavila úplně.Na zimu zmrzne jen vršek -kořen nikdy. Vhodně schová nedostatky ale opravdu se množí strašně mocccc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]