Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit k elektrické řetězové pile Oleo-Mac E140F napínák řetězu?

Od: lubombar®

Zdravím,
nemůžu sehnat k elektrické řetězové pile Oleo-Mac E140F napínák řetězu. V mountfieldu to nemají, nemáte někdo nápad kde hledat? Viz foto.

Kde koupit  k elektrické řetězové pile Oleo-Mac E140F napínák řetězu?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ale majú,len musíte ísť cez ich servis.

hodnocení

Ano byl se ptát v Servisu Mountfieldu, prý to již nevedou, pila je prý stará. tak asi koupím novou.

Jestli je pila stará a jinak funguje, nejspíš novou dnešní ještě přežije. Hledal bych náhodně různé napínáky, může být kompatibilní klidně s nějakou čínskou noname pilou a i tady stát dvacku. A i kdybych nenašel, tak řetěz nedrží napnutý pomocí napínáku, ten jen určí vysunutí lišty před utačením matic(e), dál už to drží jen stisknutím lišty - třeba bych lištu provrtal v úrovni, kde "čouhá z pily" a řetěz napínal prostrčením šroubováku opřeného třeba o kovový hřeben vedle lišty.

trtr
No já tedy nevím, ale je to přeci jen takový sichr... Nevypadá složitě, během té v doby už bych jich měl asi pět a tři na cestě poštou. *hi*
hodnocení

komentář k bery@ jako nouzovka by to tak jistš šlo udělat ale zvolím cestu- novou pilu a shánět dál napínák a mít tak možná pily dvě..

mll
hodnocení

0x

OT: Napínák řetězu bylo klíčové slovo, které jsem dlouho hledal, když se mi tahle součástka rozpadla na kole. A právě mi to nacházelo náhradní díly k sekačkám a motorkám až jsem nakonec našel i na jízdní kolo. Dokud jsem nevěděl, jak se to jmenuje, byl jsem bez šance, dnešní jízdní kola to většinou nemaji (jen některá dětská) a cykloservisy ani cykloprodejny vůbec netuší. Ale když to tak vezmu, pořád se to hledalo líp jak torpédo nebo náboj. (Ono nejde o hledání v cyklošopu, ale ve vyhledávači typu Heuréka, kde mají od špendlíku po kanon všechno, i ty náboje do zbraní.)

asd1
hodnocení

0x

To se bude shánět blbě.. Buď nechat vyrobit někde v nástrojárně, nebo zahodit a pořídit jinou pilu.. V Lidlu je podobný šidítko za 1200,-, do měsíce možnost vrácení, dlouhá záruka bez problémů s vyřízením..

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, rady máte. Já jen poradím, že to "nevypadá složitě" a jako hobby zámečník bych si udělal chvilku a dané si problém "radost" vyrobil z pořádné oceli. Pilník, pilka, vrtačka a zavitník + nějaké meřidlo a jehla. *hi*

hodnocení

0x
Mám jednu na náhradní díly,spálená za 500kčnebo jen ten díl napínák za 150
hodnocení

Bral bych ten napínák, jak jste daleko od Prahy? Navrhněte způsob doručení. S cenou souhlasím.
Pro kontrolu dejte sem foto napínáku.
lubombar

bear
hodnocení

0x

V roce 2010-12 se přestala tahle pila prodávat.

Díl nebude ani v servisech.

Oleomac už používá tento napínák

google.com/...

doplněno 08.04.26 09:40:

Tady ten tvůj

atmricambi.it/...

011500094 011500462

asd1

U italů taky nedostupný ;)

Ten jetej za 150,- no nevim + doprava ca kilo a pořád starej co může taky hned rupnout... To se vyplatí spíš pořídit novou pilu a tuhle zahodit..

Pokud bych to chtěl oživit a sháněl napínák, tak bych nebral jetej ale vyrobil/ nechal vyrobit, z kvalitního materiálu...

hodnocení

0x
Napište mi,jsem z Prahy a dohodneme se
Kde koupit  k elektrické řetězové pile Oleo-Mac E140F napínák řetězu? #2
Kde koupit  k elektrické řetězové pile Oleo-Mac E140F napínák řetězu? #3

hodnocení

0x
Jsem taky z Prahy,není problém se sejít,pošlete mi mail a domluvíme se
Kde koupit  k elektrické řetězové pile Oleo-Mac E140F napínák řetězu? #4
Kde koupit  k elektrické řetězové pile Oleo-Mac E140F napínák řetězu? #5
Kde koupit  k elektrické řetězové pile Oleo-Mac E140F napínák řetězu? #6
hodnocení

Poslal jsem číslo tf vnitřní poštou. Nevím však jak ta vnitřní pošta funguje. Podívejte se na "vnitřní pošta".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]