Nejste přihlášen/a.
0x
Mám několik dotazů k tvému popisu:
Při rozjezdu se nechce rozjet motor, asi půl minutě naskočí. To jako vrčí elektromotor 30sekund a pak se rozběhne? To bych odhadoval na chybějící fázi a nebo vadný elektromotor. Já bych si nikdy netroufnul nechat motor zapnutý 30sekund než se roztočí. Při takovém neotáčejícím se motoru se ohřívá vinutí a vinutí se může spálit / zkratovat.
Když má stroj při štípání ddobrý tlak, tak to špatný motor nebo chbějící fáze nebude, protože to by čerpadlo nemělo tlak, protože motor nedodává požadovaný výkon.
A štípačku s nějakým koncový vypínačem ve spodní poloze, kdy se vypne motor jsem ještě neviděl (ale já toho něviděl hodně, takže možná že existuje a pouze já ji neznám). Každopádně to chce stroj prohlídnout a pokud tam takový vypínač je, tak najít v návodu jakou má mít funkci.
Když vyměňuješ díly místo hledání závady, tak to si můžeš zrovna koupit novou štípačku. Možná že nový stroj bude levnější než celková cena všech náhradních dílů.
Když nevíš, tak to dej nějakému opraváři. Ten si s tím musí poradit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.