Nejste přihlášen/a.
0x
Plechová krytina? Průsvitná?
Já šrouboval plechovou krytinu přes 2cm desky polystyrénu, jako ochranu před letním sáláním od rozpáleného plechu. Kondenzaci jsem nezaregistroval.
0x
K věci: Někteří výrobci nabízejí tzv. antikondenzační úpravu spodní strany plechu. Zjednodušeně - je to takový slabý "filc", který omezuje kondezaci a brání skapávání. Zároveň tlumí trochu hluk. Dá se koupit i samostatně a nalepit doma.
Náhodně vybrané: maslen.cz/...
megamix.shop/...
google.com/...
Děkuji.. taky zajímavé. Někde jsem viděl podobný nástřik. Ale tenhle filc jsem nevěděl že existuje. Jen nevím, jak by šel esteticky nalepit na profil imitací tašek...
maslen.cz/...
0x
1/ střecha je skoro plochá, plech je v pohodě, ale nevolil bych imitaci tašek, to mi přijde pitomý
2/ můžete použít difuzní folii, ale je otázkou, jak jí bude dělat dobře, že bude na světle a na větru...
3/ ta kondezace... je jasný, že se to může stál, ale není to spíš problém uzavřených prostorů, tady je to na vzduchu, myslím si, že to pak tolik nehrozí
0x
A co se týče imitace tašek, tak při tak malém sklonu je to nesmysl, nebude vám z toho stékat voda, natož sníh.
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.