Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se poradit jakou si mám koupit aku sekačku s pojezdem. Tady v děčíně je nyní výprodej a mají zde sekačku za 7800 ale bez baterie a akumulátoru, vyjde na 12000. Kdysi jsem byla spokojená se značkou fieldmann,ale to byla elektrická malá a vydržela 10 let, zahrada je kolem 500 m . Tento výprodej je nyní v mauntfildu děčín,díky,d
0x
U výrobků s akumulátory je prodej bez akumulátorů způsob, jak prodat výrobek (který je bez baterií nefunkční), za nějakou přijatelnou cenu.
Počítej že baterie do takové sekačky může být stejně drahá jako ta sekačka (to je můj odhad).
Pokud už máš nějaké aku nářadí, tak se podívej, jestli ta značka nevyrábí i akumulátorové sekačky. Tak bys mohl používat stávající baterie nebo koupit další sadu baterií, abys mohl sekat delší dobu.
0x
V ABC není výprodej, ale z těžce předraženého to "zlevní" na o něco míň předražené. Nechápu že jim to hejlové ještě pořád žerou i s navijákem... Navíc to co vychvalují jako "profi stroje", tak je obvykle laciná čína použitelná na hobby použití, profi zatížení to až na vyjímky dlouho nepřežije.
Baterky obecně jsou drahé a i kvalitním už tak po 3 letech jim dost klesá kapacita, takže počítej že bude nutné koupit další baterku nebo to každou chvíli dobíjet. Pokud je doma jiné aku nářadí, tak je dobré mít kompatibilní baterky, než do každého stroje jinou (na všechno stačí dvě baterky, každý pes jiná ves = potřebuješ jich hafo)
Aku sekačky bývají malé lehké tak pojezd je zbytečnost, většina je "čína" podobně jako ten Fieldmann a kvalita je podobná. Výhodný je Lidl kvůli záruce, dostupnosti levných a přitom vcelku kvalitních baterek.
0x
Já si ji nemůžu vynachválit
Toť má velmi pozitivní zkušenost s AKU sekačkou. Po přechodu z patnáctikilové benzínové s už rozbitým pojezdem jsem nevěřil že něco tlačím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.