Nejste přihlášen/a.
Nevím, z jakého důvodu se nedaří rostlinám na záhoncích vedle ryngle. Jahody vloni uschly, letos jsem nasadila cukety a taky skoro žádná úroda, třebaže vloni na jiném místě měly bohatou úrodu. Je možné, že by strom měl na rostliny špatný vliv? Děkuji za radu.Záhon je na sluníčku, ryngle stojí na severní straně.
Něco na tom možná bude. Samotnou by mě to nenapadlo, ale když jsem přečetla tuto otázku, tak jsem se uvědomila, že u nás to je podobné. Maliny pod rynglí uschly, kořenová zelenina, špenát, fazole - to všechno mívalo trochu nižší úrodnost než jinde a letos tam byly brambory , výnosy taky trochu nižší. Přičítali jsme to tomu, že pod stromem to má méně slunce (my ji máme od záhonku na východ). Ale jestli na to má vliv konkrétní druh stromu, to fakt nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.