Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Semena konopí kde se dají sehnat?

Od: taptap
Dobrý den, chci se prosím zeptat kde sehnat semínka konopí, může být i seté i nemusí. Nechci objednávat přes net s drahým dopravným a předraženou cenou.
Z Vlasty semena jsou nedobrá. Má někdo tip?
Díky :) jde mi o pěstování pro fotografie do připravované publikace.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivo®
hodnocení

2x

U nás to má mladej každý rok na zahradě,krásná rostlina ,kdyby to tak nesmrdělo tak si ji dám do bytu jako třeba fíkus...

Semena konopí kde se dají sehnat?

mm
hodnocení

2x

Semena technického či krmného konopí snadno koupíte v obchodech s osivy nebo jako krmení pro ptáky pod názvem "semenec". Semínka se dají vybrat i ze směsi zrnin, kterou koupíte v každém chovatelském obchodě (nebo vám je vybere známý, který chová třeba andulky). Jsou i v některých zimních směsích určených do krmítek.

V takovém osivu budou určitě samčí i samičí rostliny (v teoretickém poměru 1 : 1).

Pokud však pro fotky potřebujete i snímky samičích květů výjimečně bohatých na pryskyřice (a nikoliv jen "obyčejné"samičí květy technických odrůd), budete muset objednat i speciální semena takových odrůd, například z 5semen.cz/.... Taková semena produkují zaručeně samičí rostliny. Samozřejmě nejsou oficiálně určena pro pěstování, ale jako "sbírkové předměty".

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, tak určitě od někoho, kdo pěstuje, to je nejlepší. Jinak Vás chápu, přes než je to nápad, jelikož někde uvádíte adresu a pak "nápad" s focením,... *smich*
P.S.: Jinak jsem slyšel o jedné příslušníci protidrogové policie, která již před lety normálně rostlinky měla. *smich*

semenec
hodnocení

0x

Prodává se v "zverimexech" jako krmivo pro ptactvo.

adsfasdfasdf
hodnocení

0x

Kupoval jsem v podnikové prodejně Semo: semo.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]