Kdysi dávno sem se o to zajímal a testoval různé rady. Už si to přesně nepamatuji ale jeden návod byl za ledničku. Měl by se fermentovat při cca.. 30°C Zjistěte jakou teplotu máte na té mřížce za ledničkou a tam kde ji naměříte tam tabák uzavřený v mikrotenovém sáčku zavěšte. Ale je to bez záruky, už si to přesně nepamatuji. No a když bude hotovo, stačí prosušit na potřebnou konzistenci, nařezat a uschovat.
Kdysi jsem dostal tabákové listy natrhané na poli na slovensku. Usušené listy jsem nasypal do síta na přesávání mouky a to pak chvíli držel nad otevřeným ohněm, aby trochu ztmavly, ale nechytili. Pak jsem je vykouřil v dýmce a byly super.
tak tohle je taky zajimavý-ja se docetla ,že daji susit do mistnosti,kde je pruvan a asi za 3 měsice jsou k použiti,až vlastně jsou tmavé,suché. a dekuji za radu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.