Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zahradník po ruce

Od: dasa odpovědí: 5 změna:

jak se Vám líbí zahradnice po ruce? Mně se líbil p. Trejbal , tato p. Eywa mele o ničem a oblečení co má na zahradu se vůbec nehodí. P. trejbal vypadal sice jako vidlák s vyšmatlanýma botama, ale věcem rozumí a ví o čem mluví. Škoda, že ho vyměnili. Víte někdo proč skončil? Kdo se líbí vám?*zmateny*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, názor na to nemám, protože netuším, co máte na mysli. Něco z TV, divadla, Vaší obce či z internetu? Doplňte se. Zdravím!
doplněno 28.09.25 17:05: dasa - díky za upřesnění. Bohudík, komerční TV nesleduji, tak si to nechám rád ujít.
dasa
hodnocení

je to pořad v neděli odpoledne na primě - běží receptář, Libovky, zahradnice, Láďa Hruška

makk
hodnocení

0x

Podle mě je to nejlepší z receptářů a že zahradník vypadá jako vidlák mě neuráží. Naopak je to stylové, přeci nebude sázet brambory v obleku. Pan Trejbal údajně měl jen pauzu na prázdniny a pak se vrátil. Já to pravidelně nesleduju, takže nevím, kdo je tam teď, ale pan Trejbal je prý aktivní na sociálních sítích, tak se můžete zeptat přímo jeho.

olda
hodnocení

0x

no tak to je teda kravina o ničem*nene*

vili
hodnocení

0x
Vůbec nevím, jaký je smysl pořadu o zahradě v neděli odpoledne, když je potřeba venku hrabat listí.
Jinak já tedy pracovní postupy volím s ohledem na pěstované rostliny především z odborných textů a občas s konkrétními požadavky hledám ve videích na internetu. Oblečení se přiznám, že místo módních trendů volím starou obnošenou klasiku stejnou na zahradu, do dílny nebo do lesa.
Jo a kdo se líbí mně? Můj soused, s kterým si občas vyměníme zkušenosti a výpěstky, a z hereček pak například Eliška Křenková.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]