Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám prosbu, muškáty jsem koupila v platíčku po 10 kusech. Zasadila do univerzálního subtrátu, dost se vytáhly a kvetu, hnojím, ted jak dlouho pršelo, začaly dost opadávat květy a dokonce již některé schnou, nevím co dělám špatně, protože když koukám na jiné, mají je nádherné, mám je venku na otevřené terase,díky
Vezměte si brýle nebo lupu a koukněte na na listy zespoda. Mšice dovedou být neviditelné, maličké, zelené. Mrchy jedny hmyzácké! Čím hnojíte a jak často? Jaké máte muškáty? Já se letos plácla přes kapsu a koupila jsem nějaké, snad prý se jim říká anglické. Jsou převislé, růžové a překrásné, ale teď vypadají jako obyč červené koncem září. Mám na nich spousty pestřenek, takže mšice mají utrum. Ale jinak žádná paráda. Sice je hodně poupat, ale takových nanicovatých.
Jen tak z rozmaru jsem mezi ně dala bílou vějířovku a jsem nadšená. Příští rok ji seženu v několika barvách místo muškátů. Je to nádherná kytička. Mám truhlíky na severním okně, ale nenaříká a kvete opravdu nádherně.
muškáty jsem koupila v platičku po 10 kusech, hnojím univerzálním hnojivem, ale opravdu opadávají kvítky a někdy uplně holé, tak protrhávám, jestli to není deštěm stále pršelo, barva červená a už nemají moc poupat a vedle mám takové do oranžova a ty mají ještě dost poupat, podívám se na listy,d
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.