Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupit plechové úhelníky?

Od: yarda® odpovědí: 4 změna:

Potřebuji zpevnit dřevěný přístřešek na nářadí, aby ho nesfoukl silnější vítr. Hodily by se mi plechové úhelníky dle přiloženého obrázku, délka ramen může být i 20 cm i víc (ten obrázek jsem neuměle splácal). Prošel jsem všechny qelby u nás co něco podobného prodávají, ale takový tvar jsem tam nenašel.

Dá se něco takového koupit nebo budu muset vymyslet něco jiného?

BTW: Už jsem se ptal na jiné poradně, ale zatím nic použitelného.

Koupit plechové úhelníky?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kúpite toto : interex.online/... a ohnete do pravého uhla jedno rameno podľa vášho nákresu.

riva
hodnocení

0x

Dřevěný přístřešek? Obvykle pomocí zavětrování - tedy pomocí příčných vzpěr, které snadlo zachytí boční síly.

venkovskydum.cz/...

Obvykle se realizuje přibitím prkna našikmo přes stěnu.

km
hodnocení

0x
tyhle jsem nepotkal, bezny jsou klasicky L a nebo vyrobit lze cokoliv

hodnocení

0x

Tohle jsem neviděl. Bez záruky na dostupnost polotovaru by šlo vyrobit vyřezáním z klasického L, pokud bude dostatečně široké, nebo ohnutím z plochého L, tam je otázkou tuhost...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]