Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sestavit truhlík

Od: pestitel® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den koupila jsem si samozavlažovací truhlík RATO CASE HIGH z Lidlu.Není u něj návod a jaksi mi nejde do hlavy jak se má sestavit aby fungoval, zvláště když tam nejsou žádné knoty.Poradí mi někdo?Děkuji Nekvindová

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud vám nebude vadit ruština, můžete postupovat podle tohoto návodu:

hodnocení

1x

zde je to na obrázku

Jak sestavit truhlík
kenav

Jak to funguje bez knotu?Setkal jsem se s knoty které vůbec netahly tak pozor na to,neboť to byly popruhy a prodejce to vydával za knoty

prostromek
hodnocení

0x

No, ony jsou dva druhy.

Buďto na knoty anebo na vzlínací šachty/kapilární vložku. Tak máte asi ten druhý typ.

Nezdá se mi, že by truhlík potřebovala návod, i když český návod k použití má být podle legislativy povinný ke každému výrobku. Zkuste to, třeba na to přijdete i bez návodu. Co se zdá, že je složité, tak nakonec bude jednoduché a bude překvapivě fungovat.

nkz.cz/...

hodnocení

Děkuji za odpovědi Nekvindová

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]