Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kroutí se listy na rajčatech,malá uroda

Od: vlasta odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,mám predpestovana rajcata,hodne vyrostly ,plody mají až ve ctvrte řadě listů a vrchní listy se kroutí.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavel2
hodnocení

0x

Na tyčkových černých mám to samé. Čtvrtá řada první výhon a listy se kroutí po celé kytce. Plody se dělají normálně a kytky vypadají super. To nic není všek je ještě brzy. Keříčkovým se listy nekroutí a už mají první zralá a průběžně dozrávají další.

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, taky to tak mám, rok od roku horší, ať žije EU a green deal a emisní povolenky. Postupně do dělají vše, co jiní nestihli -> příroda jde do kopru!

hodnocení

0x

Taky se mi to udělalo, ale jen u některých, i když u všech stejný substrát...

Ty zkoucené jsem ostříhala a udělala zálivku z droždí. 1 sáček sušeného do cca 10 litrů vody. Nebo 1 kostku droždí rozdrobit do litru teplé vody, nechat třeba přes noc vykvasit a dolít cca 5 litry vody. Ty špičky se vzpamatovaly, tím droždím nic nezkazíte.

Jinak je přihnojuji na balkóně Kristalonem-plod a květ, nebo granulovaným slepičincem, 1x týdně. Podle mě jim něco chybělo, zálivkou a ani substrátem to nebylo, chce to prostě vyzkoušet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]