Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Koupila jsem v Mountfildu nový rider a k němu hned i láhev oleje. Borec mi stroj přivezl a hlásí, že část oleje z té mé nové flašky byl hned nalit do stroje. Mrknul na zahradu a řekl, že teď mohu zahradu posekat, ale před dalším sečením musím stávající (ten můj nový) olej vylít a dát tam další várku. Proč? To se tak dělá kvůli novému stroji jako třeba na zajetí nebo co? Proč ho po jednom sečení vyměnit s tím, že další (tu druhou várku) už tam můžu nechat až do zimy. Díky za odpovědi.
2x
Zajímavé je, že tam žádná náplň nebyla. Normálně tam výrobce dá velmi řídký (a levný) olej, který se s bordelem pak dobře vylije. Úplně suchý nový motor je zvláštní.
Děkuji za vysvětlení. On ten rider byl v akci ještě s křoviňákem, tak asi proto už se vyprdli na olej :o) To už je prkotina, jen se mi do výměny oleje moc nechtělo...tak teď to raději udělám. Ještě jednou moc děkuji.
2x
Jak velké je balení dokoupeneho oleje? Kolik z něj chybělo a kolik zbývá pro výměnu? Jaký je objem náplně v motoru?
A pro jistotu, jaké je označení tohoto typu oleje a jaký prodáváte do křovinaku?
Olej doporučený výrobcem - 10W-30, ten jsem koupila rovnou s riderem. Z něho mi nalili do rideru a po prvním sečení ho mám vypumpovat a nalít zbytek z mého koupeného...cca 1/2 l. Uvidíme, kolik se ho tam vleze a jestli budu muset další olej dokoupit na celý zbytek sezóny. Do křoviňáku patří olej do benzínu - 2taktní v poměru 1:40.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.