Nejste přihlášen/a.
Vloni se tu objevily rady na škůdce v rozsahu balkonových škůdců,použila jsem a děkuji.Letos ale nevím co to obsahovalo,takže ani v zadání o historii to není k nalezení.Ptal se jiný tazatel,já jen využila rady.Mám tam opět rostliny hrášek,rybíz,hlávkový salát,rajčata.Fíkovník ještě nerodí je sotva 2 měsíční,nízký.
Odpovídám na svůj dotaz bez odpovědi.
Ták...mezitím jsem urputně hledala a našla,a je to preventivní postřik na rajčata - nízkotučné mléko s vodou smíchat a postřikovat listy i zespod.Díve,než tzv.bramborová plíseň je postihne.
Zkusila jsem mléko na mšice na jahodách na balkoně. Do pár dnů tam byly zase. Pak jsem četla, že 5 tablet B-komplexu rozpustit v litru vody. Z té petky jsem dirkama ve víčku udělala postřikovač, tímhle prostříkala jahodníky a třetí den už tam byly první mšice znovu. Měla jsem ten B komplex rozpustit v mléce, líp by to drželo na listech.
Nakonec jsem si z louky přinésla několik slunéček. Ráno a večer pracovaly. Už jsou dávno pryč, byly tam dva dny, ale po nich tu teď na rostlinkách lezou jejich mšicožravé larvy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.