Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dávkovat postřik?

Od: doutnak® odpovědí: 6 změna:
Ahoj..V návodu jsem se nedočetl,zda dávkování tohoto postřiku je..Jeden pytlík na 30-36 litrů vody..Anebo všechny tři pytlíky dohromady jsou n 30-36 litrů vody? Díky všem za radu ;)
Jak dávkovat postřik?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

1,5 g (jeden sáček) je na 10l vody.

03.06.25 14:08
hodnocení

Díky

hodnocení

0x

Taks ten návod četl špatně.

V návodu se určitě píše v jaké koncentraci se má postřik aplikovat na jakou chorobu a jakou rostlinu.

I na stránkách na internetu mají psané, že jeden sáček je na 10litrů vody. Proto je na obalu uvedena celková hmotnost prášku a celkové množství postřiku, které z celého balení namícháš.

hodnocení

Asi jsem blbej ;)

hodnocení

0x

vodu v uvozovkách neřeště vůbec...důležité je pro vás dávka přípravku, kterou máte aplikovat. Postřiková jícha se míchá podle účelu použití, pokud mám košatou korunu hodně listů, namíchám si více kapaliny slabší roztok, abych prostřkal všechna místa pokud je listů méně mohu si dovolit udělat postřik koncentrovanejší, proto tam máte ten rozptyl. Dále řeště také škodlivost přípravku na včely a také vyloučení z ochranného pásma vod, ne všechno lze stříkat všude a kdykoli. A jak nám říkají školení co školení, nejvíce škody ve výsledku nadělají zahrádkáři, protože nečtou, nedodržujou a nikdo je nekontroluje. je pravda že u stromů se dávka určuje těžko, u ostatních rostlin, je vždy rozhodující plocha na kterou se to aplikuje.

hodnocení

Celá léta jsme nic nestříkali,ale bohužel máme na zahradě snad všechny škůdce, kteří existují. Proto musím tyhle svinstva kupovat a používat..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]