Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Keříčkové fazole pokračují do výšky

Od: liska5 odpovědí: 3 změna:

Stalo se vám někdy, že jste koupili sáček semen Keříčkové fazole a vyrostly vám vysoké? Mám na mysli fazolky, co se sklízí na zeleno. Buď jsou zaměněny za fazole pnoucí, nebo se začnou košatit až dosáhnou výšky 40 cm? Už se k té hranici blíží. Docela se obávám, co za prales mi vyroste*sok*. Smůla je, že nevím výrobce, jestli je to Semo, Moravo Seed nebo Nohel Garden,...Sáček se zbytkem semen jsem darovala.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

2x

Ne nestalo, fazolky nejíme, takže nesadíme. Ale s krásného balíčku semen s lučním kvítím mi vyrostly 2 kopry.

No jestli máte ráda koprovku, vysela jsem vloni kopr a nevyrostlo nic. *smich*

liska5
hodnocení

Koukám, že semínka jsou velký byznys. Špetička stojí několik desítek korun a často z nich téměř nic nevyrostle, nebo výsledek překvapí složením či vlastnostmi.

Třeba macešky - 1 gram semínek stojí 90 Kč, takže kilo / smetí !?/ se prodá za 90 000,-Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]