Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Polykarbonát na skleník - větší formát

Od: liska5 odpovědí: 8 změna:

Nevíte někdo, zda a kde se u nás vyrábí dutinkový polykarbonát? Pánovi tady vysklila povodeň skleníky a on by tam chtěl polykarbonátové desky 6mm, ale větší šířky, než se prodává ve stavebninách. Někdo mu poradil vzít ho přímo z fabriky, že tam by mohl uspět. On /85/ nemá PC, tak mne pověřil zjišťováním, a mně se zobrazují jen prodejci. Ti nabízejí nejčastěji šířku 1 nebo 2 metry, nic mezi, a nám jde o 1,5m. Vystříhat 17 desek z dvojky by byl obrovský odpad.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ks
hodnocení

2x
Viděl jsem u jednoho domu na Šumpersku složený polykarbonát rozmeru snad 2,5 x 7 metrů... říkal jsem si, že to bude určitě na nějakou pergolu. Takže zjevně se to sehnat dá - naděje pro vás))

ks
hodnocení

2x

Nedávno jsem viděl u jednoho domu na Šumpersku polykarbonát rozměru snad 2,5 x 7 metrů. Určitě na nějakou pergolu... Takže se asi sehnat dá - naděje pro vás))

Např. zde - až 12 m - co to udělat z jednoho kusu (obalit s tím stávající skleník a vykašlat se na vyřezávání okének): Rozměry polykarbo/...

lll
Bezva odkaz, díky!

hodnocení

2x

Nenašel jsem větší šířku desky než 2,1m. Délka polykarbonátu může být až 12m.

Já jsem kdysi kupoval polykarbonát od firmy Lanitplast.

Mají docela široký sortiment a mnoho možností na výběr.

111®
hodnocení

2x

Zkuste pohledat polykarbonát Brno Košinova, tuším ze 19

re4zon
hodnocení

2x
Napiste do firmy zenit.cz, tam vam poradi a zaridi nejlepsi reseni.

host
hodnocení

2x

Multiplast opravdu má jen 1050 a 2100 mm šířky a různé délky. Klikněte na okénko "Vybrat rozměr"a otevře se celá nabídka i s cenou.

Nařežou, perfektně zabalí a pošlou, když požádáte,i s odřezky.Třeba by šly nějak spojit,nebo jinak využít. Ale čtvrtina šířky (59 cm z 200) nené tak velká ztřáta.

Možná by šlo využtít pro spojení metrovho kusu a půlmetrového odpadu t.zv spojovací pruh.

liska5
hodnocení

Děkuji! S dodavateli už komunikujeme. Už máme řešení, že z těch větších odřezků uděláme předek a zadní stranu, kde nehrozí protékání shora. Další si vezme soused na vyvýšené záhony. Za ten spojovací pruh jsem ráda, hoste.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]