Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo, zda a kde se u nás vyrábí dutinkový polykarbonát? Pánovi tady vysklila povodeň skleníky a on by tam chtěl polykarbonátové desky 6mm, ale větší šířky, než se prodává ve stavebninách. Někdo mu poradil vzít ho přímo z fabriky, že tam by mohl uspět. On /85/ nemá PC, tak mne pověřil zjišťováním, a mně se zobrazují jen prodejci. Ti nabízejí nejčastěji šířku 1 nebo 2 metry, nic mezi, a nám jde o 1,5m. Vystříhat 17 desek z dvojky by byl obrovský odpad.
Nedávno jsem viděl u jednoho domu na Šumpersku polykarbonát rozměru snad 2,5 x 7 metrů. Určitě na nějakou pergolu... Takže se asi sehnat dá - naděje pro vás))
Např. zde - až 12 m - co to udělat z jednoho kusu (obalit s tím stávající skleník a vykašlat se na vyřezávání okének): Rozměry polykarbo/...
Multiplast opravdu má jen 1050 a 2100 mm šířky a různé délky. Klikněte na okénko "Vybrat rozměr"a otevře se celá nabídka i s cenou.
Nařežou, perfektně zabalí a pošlou, když požádáte,i s odřezky.Třeba by šly nějak spojit,nebo jinak využít. Ale čtvrtina šířky (59 cm z 200) nené tak velká ztřáta.
Možná by šlo využtít pro spojení metrovho kusu a půlmetrového odpadu t.zv spojovací pruh.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.