Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spálené rajče

Od: petrmrva1986® odpovědí: 4 změna:
Zdravím zapomněl jsem uklidit rajčata a ráno byli -4..rostliny mají spálený vrchní patro viz foto.spodek vypadá dobrej mám to nějak ostříhat ten vršek nebo už to dál neporoste a neudělá to už další patra?to bych to moh zahodit
Spálené rajče
Spálené rajče #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

V tomto článku v části /POŠKOZENÉ ČÁSTI PROŘEŽTE/ najdete radu jak nato.

dumazahrada.cz/...

liska5
hodnocení

1x

Rajčata jsou nezmaři. Zažila jsem, kdy rajče i s květináčem spadlo z terasy. Bylo na cucky. Střepy z květináče ho rozsekaly. Zasadila jsem ty kusy a vyrostl nejen ten, co měl zbytky kořenů, ale i ty zlomené části stonku, které jsem píchla vedle do zeminy /správným koncem/. I ty zakvetly a plodily... Od té doby vysazuji zálistky vylomené od tyčkových rajčat, jelikož snadno zakoření.

hodnocení

mě v dubnu shodil vítr rostlinky v kelímku co byli v pařníku přímo mezi svíčky..sežehlo jim to všechny listy zbyl jen ohořelej stonek..vyklep sem je a hodil před barákem na kompost...za 14 dní tam zakořenily a 2 z nich v pohodě jedou dál..

liska5

:-DMůžete se pro jistotu ptát v zahradnictví Mrva, Klenovice na Hané. /Já tam kupovala trvalky./

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]