Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zavíječ zimostrázový

Od: jjirka odpovědí: 8 změna:

Musím se podělit o svou zkušenost v boji proti zavíječi zimostrázovému, s kterým jsem bojoval posledních 7 roků, zcela bezúspěšně s opakovanou aplikací Lepinoxu. Letos jsem objevil nový přípravek Karate (asi nový), aplikoval jsem jej jednou před třemi týdny a není ani jedna housenka. Opravdu jsem nadšený,účinkuje výborně.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raketa
hodnocení

2x

KARATE používám už od začátku ´´ invaze´´ a neměnil bych.. Ten reklamní trik od Lepinoxu jsem z legrace zkusil ...Nejenze je 2x dražší...ale ani nefunguje..

Mám doma tisíce sazenic /prodávám je/ tak vím co mluvím. V polovine dubna jsem uz musel udělat postřik...a tentokrát do opravdu zabralo na 100%.. spokojenost...

..Jak už se to rozjede..a stříkne pozdeji..musí se v kratších intervalech.

111®
hodnocení

0x

tak gratuluji, u mne skončilo řez an pařez...

jiofa
hodnocení

0x

Karate je znám spoustu let. Několikrát jsem jej i zde doporučoval, jako nej insekcidit skolící vše. Mám dojem, že byl ale silnější než dnes.

hodnocení

0x

Dík za informaci.

Že by skrytá reklama? ;)

jjirka
hodnocení

Ne, pouze dobrá rada.

re4zon
hodnocení

0x
Lepinox je k prdu. Nejlepsi zkusenost mam s Sanium ultra, to zavijece zlikvidovalo 100% s neobjevil se minimalne dalsi dva mesice.
jjirka
hodnocení

Díky za tip,je dobré ochranné postřiky střídat při potřebě opětovné aplikace

hodnocení

0x
Taky jsem pár let bojoval, ale už jsem to vzdal. Abych stříkal keře dvakrát třikrát ročně, na to se můžu vykašlat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]