Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Africké kopřivy chcípají, co s tím?

Od: maky® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, každoročně mám krásné africké kopřivy ve velkém květináči na dvorku. Letos jsem koupila již třetí rostlinu a pokaždé zašla, to se mí ještě nikdy nestalo. Je na ně ještě zima? Díky za radu.*nevi*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Zíma, potřebují teploty nad 20 stupňů, nebo alespoň okolo 20. A letos? Klesá to skoro k nule
.. alespoň u nás
hodnocení

Děkuji za radu, bude to tím, tu další nechám ještě doma. *zima*

Taky je mám mizerné... a semínka mi vůbec nevzešly. Budu muset koupit nové.Letos to počasí jim vůbec nesvědčí i přestože jsem je na noc dávala domů...

hodnocení

Mám ted novou doma na okně a ty na dvorku jsem zabalila dnes do bublinnkové folie. Kopřivy byly vždycky tutovka, ale letos je to podivné.*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]