Nejste přihlášen/a.
doplněno 16.05.25 20:26: Omlouvám se za ten překlep, přihnojovat. Zas ten prokletý našeptávač, zvonil mi telefon, tak jsem odeslala aniž si všimla co tam změnil.
1x
Já jsem zasadila do substrátu, kde bylo napsáno, že má živiny na 3 týdny. V Lidlu měli slepičince, tenhle týden jsem dala ke každému rajčeti polévkovou lžíci, udělala jsem důlek hned vedle rajčete, nasypala, přihrnula substrát a pořádně zalila.
Mám je asi půlmetrové, mám je na balkoně cca měsíc a zatím se jim daří.
Na skupině na Fb sice všichni doporučují hnojík, ale mně se zdál drahý. Nedělám z toho raketovou vědu, dala jsem rajčata na balkon poprvé a buď to půjde, nebo ne. ![]()
0x
Dobrý den, o hnojení zde již máte napsáno, ale slovem "start" myslíte odrůdu rajče tyčkové Start S F1? Slovem připojovat myslíte vyvazování k tyčce? Upřesněte to. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.