Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hnojení rajčat na balkoně

Od: aja1946® odpovědí: 4 změna:
Start. Za jak dlouho po přesazení do květináčů začít připojovat. Diky,
doplněno 16.05.25 20:26: Omlouvám se za ten překlep, přihnojovat. Zas ten prokletý našeptávač, zvonil mi telefon, tak jsem odeslala aniž si všimla co tam změnil.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nechte pořádně zakořenit a pak přihnojujte. Navíc použitý substrát má nějaké živiny v sobě. Za jak dlouho - cca za měsíc.

hodnocení

1x

Já jsem zasadila do substrátu, kde bylo napsáno, že má živiny na 3 týdny. V Lidlu měli slepičince, tenhle týden jsem dala ke každému rajčeti polévkovou lžíci, udělala jsem důlek hned vedle rajčete, nasypala, přihrnula substrát a pořádně zalila.

Mám je asi půlmetrové, mám je na balkoně cca měsíc a zatím se jim daří.

Na skupině na Fb sice všichni doporučují hnojík, ale mně se zdál drahý. Nedělám z toho raketovou vědu, dala jsem rajčata na balkon poprvé a buď to půjde, nebo ne. :-D

Hnojení rajčat na balkoně
Hnojení rajčat na balkoně #2

111®
hodnocení

0x

Přihnojit zálivkou můžete hned

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, o hnojení zde již máte napsáno, ale slovem "start" myslíte odrůdu rajče tyčkové Start S F1? Slovem připojovat myslíte vyvazování k tyčce? Upřesněte to. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]