Nejste přihlášen/a.
Potřebuji udělat živý plot kolem bazénu,nějakou dřevinou co rychle roste. Poradí mi někdo prosím co by bylo nejvhodnější. Díky.
Dobrý den.
Začnu tím co nekupovat.A to sice tujky a cypřišky v OBI,baumaxu atd. Ceny jsou sice lákavé,ale po vlastních zkušenostech-kdy mi polovina rychle uschla už vím ,že tyto jsou strojově ,,vyorávaný" za pomocí nějakého traktoru a velká část tujek má poškozené kořeny a je tak předem určena k uschnutí.O tom jsem se přesvčil i při prozkoumání všech uschlých tujek-osobně.
Takže to zkrátím:listnaté dřeviny bych vyloučil kvuli údržbě bazénu.A tújek a cypřišku bych se nebál,ale jen od opravdového zahradníka.Já mám cypřišek Lawsonuv-culumnáris( omlouvám se nevím jak se to přesně píše) s dodržením pravidelné zálivky a hnojeni a pudy pro konifery přírustek cca 40 cm za rok.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.