Dobrý den, můžete mi prosím poradit, o jakou rostlinu se jedná? Vyrůstá různě po zahradě. I přímo u rybízu, který nejspíš díky tomu umřel. Podzemí dřevina - nepodařilo se mi ani najít kam vede. Děkuji
Zdravím,myslím že díky tomu neumřel Všechno prostě jednou odumře z různých důvodů. Toto vypadá jak planý rybíz vyrostlo mi něco podobné po angeštu i červeném rybízu.má úplně stejné listy ale nerodi ,nevím prý to očkuji nebo rz Řízkují na nějakou meruzalku V dnešní době už ani rybíz neni rybíz No co chcete když muž není muž a žena není žena ale dalších několik pohlaví že ...
liska5
Meruzalka je regulérní podnož, na kterou se různé odrůdy rybízu roubují. Třeba stromkový bývá kmínek z té podnože. Její bujné výhonky jsou plané a mají se odstraňovat. Tazatel je tam zatím nechal bujet. To s pohlavím nesouvisí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.