Zdar Minulý rok mi omrzly plody angreštu. Jak tomu zamezit, mám bílou textilii, mám udělat nějakou kopuli nad ním? Pár kůlů do země a z tkaniny kopuli? Diky doplněno 09.04.25 12:46: Nebo stačí netkanou bílou textilii jenom položit na angrešt zhora?
Dobrý den, na noc/před mrazem postříkat stromek vodou a do textílie ho/korunu zabalit (ovšem, textilie půjde asi potom obtížně bez roztržení odstranit, tak bude na jedno použití). Zdravím!
Já to připnula kolíkama na prádlo přímo shora na keř. Měla jsem té bílé netkané folie dost, tak dvojitě, a pod to lze postavit nádoby s vodou. Ten odpar taky trochu tlumí. Případně keře ještě postříkat, když mráz vysušuje.
Stačí přehodit a zatížit rohy aby to neulítlo.. Ale vymotávat to pak z angreštu asi bude zábava
Slušně funguje obrácený květináč a pod nim svíčka - teplý květináč sáláním vyzařuje teplo a ohřívá přímo květy. Na rozdíl od samotné svíčky která ohřívá vzduch a ten uteče nahoru.
Pak klasika kropit vodní mlhou, petflašky s teplou vodou, oheň - tyhle věci ale vydrží jen pár hodin, svíčka v pohodě celou noc, velký hřbitovní i dýl.
Stačí přehodit a zatížit rohy aby to neulítlo.. Ale vymotávat to pak z angreštu asi bude zábava _______________________________ Na to mám trik. Stačí tu textilii zapálit,dobře hoří
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.