Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jemný postřikovač na zasetá semínka

Od: rybicka® odpovědí: 13 změna:

Zdravím, nevíte jestli se dá někde koupit takovýten postřikovač jak ukazují v Receptáři nebo Polopatě - nádoba s vodou a na konci hadička nebo trubička a na jejím konci malý trychtýřek ve tvaru zvonku. Zalévají s tím jemně zasazená semínka, spíš to rozprašuje vodu. Myslela jsem OBI, Baumax, MaT Selka nebo tak něco, ale nikde to nemají. Asi Eshop?Jak se to vlastně jmenuje, jak to hledat?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím,

co zkusit do Google napsat: malý rozprašovač na vodu zalévání

Pak kliknout na obrázky

Tam si nevyberete?

hodnocení

Tam se mi ukázaly samé velké, spíš na postřik stromů, někdy i nosit na zádech...

možná máte jiný Google..:)

Mě se tam zobrazuje spousta např. těchto...:

Jemný postřikovač na zasetá semínka

hodnocení

0x

Stačí prázdný obal s rozprašovačem co se používá v domácnosti.Čistič oken savo apod...

hodnocení

To samozřejmě mám, od všelijakých drogistických prostředků, Když dojdou, tak vypláchnu a schovávám a můžu takhle použít.

Mě se líbilo to co ukazují, tak jsem to chtěla vidět nebo si koupit, ze zvědavosti.

hodnocení

0x
Netřeba na zasetá semínka postřikovač se zvonem (trychtýřem). Bohatě postačí jakýkoliv. Intenzitu rozprašování si určíte tím štelovacím kolečkem. Od velmi jemné mlhy až po silný proud. Ten trychtýřek je vhodný například při stříkání postřikem, například proti škůdcům. Slouží to jako ochrana Před nechtěným směrováním. Pokud chcete opravdu s trychtýřem, tak ten prodávají v zahradnických prodejnách, třeba tam, kde prodávají květiny a věci pro zahradu. V OBI mají například postřikovač s klasickou tryskou a zvony se dokupují zvlášť - například Gardena.

km
hodnocení

0x

není bezpodmínečně nutné rozprašovat, usbstrát si vodu rovnoměrně roztáhne a možná je to i lepší řešení nadzemní části rostlin nevlhčit

hodnocení

0x

Tyhle rozprašovače u nás mají všude, v Lídlu, v Tetě, v Kauflandu, v Zahrádkáři, v OBI. Natlakuji a pak už to stříká samo podle toho, jak si sílu seřídíte. Mám to roky, dříve jsem kropila jemně takovým umělohmotným kropítkem na prádlo.

liska5
hodnocení

0x

Já výsevy zásadně zalévám spodem. Ty květináčky mám postavené v bezodtokovém truhlíku. Do něj zalévám, aby voda pomalu vzlínala. Postřikovač za pár šupů mám na rosení pokojovek.

pavel
hodnocení

0x

Stačí bohatě na semínka levná klasika i když také ho nikde neměli, až prodavačka v drogerii kde ho kdysi měli mě poslala vedle do PEPCO a tam ho měli. Jemný rozprašovač a umí i jemný pramínek. jysk.cz/...

Dále mají kolem 100kč větší. Ten mají v zahradnictví i u nás vedle ve vsi k krámku. Mají i jiné, ale hlavně na netu. U nás to neměli ani v Kauflandu, což mě dostalo. lidl.cz/...

re4zon
Jo, ten z lidlu kupodivu funguje, drzi na rozdil od jinych pohromade a regulace je od jemne mlhy az po paprsek s dostrikem nekolik metru.
pavel

re4zon : no jo za chvíli je po nich, ale tak za těch 30 korun když vydrží léto je to ok, ale jde o to, že ho nikde neměli (myslím fyzicky - hned koupit. Kaufland ho měl na webu a šel jsem tam zbytečně) a ani ten šmejd. Příště také zkusím ten větší z Lídlu však stojí 100kč a když vydrží rok či dva budu spokojený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]