Nejste přihlášen/a.
Konvička prošla pokladním pásem a ejhle doma,díra- zlomená,vypadá to,že to bylo v obchodě v regále jednoduše vypáčeno.Nějaké neškodné lepidlo,nejen na květinky,ale i petrželka/hrášek/rajčata aj.Jinak vše prohlížím,ale stalo se,opět poučena :-o
Vyhodit. tohle nemá cenu opravovat. Už ta konstrukce je špatná. Lepit tavnou pistolí je na nic. To už můžete obalit izolepou.
Asi jj,budu hledat žlutou izolepu či kobercovou pásku ap...škoda je tak hezká a semínka šetrně kropí
Tohle je spíš dekorace. Snadno zrezaví při styku s vodou. Jako dekoraci bych ji použila a koupila na zalévání plastovou.
No plastová v zahrád.potřebách žádná výhra,ty aerodynamické tvary vyplaví semínka a ty druhé zase kropící násadu vylejí(nedrží) i s obsahem konvičky.Je pravda,že jsem koupila spíše pěknou konvičku,starodávnou,jsme měli všichni doma před x lety a petržel aj. sazeničky pokropí,neláme.
Vrátit nejde,byla poslední a je to mnohem dýl,jak 10 dní
Proč by nešla vrátit? Jedná se o evidentní vadu, nekvalitní svár. Pokud nemají jinou na výměnu, opravovat tohle určitě nebudou, takže vám vrátí peníze.
To je dekorace tak na aranže suchých kvěrů. Těmito dirkami nic nezalejete. To kropátko je nesmyslně konstruované. Čerstvě vysetá semínka v miskách je dobré špricovat postřikovačem, aby se zvlhčila půda a semínka nevyplavila. Na záhonech se zase mohou lépe udusat
Pro liska5 ˇNáhodou toto kropítko je nejlepší,kdyby ne,tak o tom nepíšu,sprejování je agresivní,petržel je delikátní pro pěstování,vytáhla se mi do výšky...vada je ta,že to vytéká dírou
Reklamovat! Není vidět násilí, které pípu odlomilo. Je to jasná chyba ve výrobě.
Ahááá, tak to pak jo. V tom případě já bych z konvičky udělala dekoraci. Nějaké vetvičky a kuřátka a vajíčka. A po Velikonocích bych do dna udělala dírky, nasypala zeminu a zasadila zvonečky. A paráda až na půdu až do podzimu.
Když do těch dírek nastrkáš proužky textilu, které budou čouhat ven a celé to postavíš na misku s vodou, nemusíš se delší dobu starat o zalévání. Budeš mít květináč se zásobníkem a s knoty.
Přiznám se,že nevím přesně,kde jsem to popadla a šla k pokladně ... Tesco nebo 2 zahrádkáři,jednoho zrušili
pro bankazov : určitě máš hezký nápad...potřebuji funkční konvičku,zalévá šetrně semínka,hrášek (zatím)budu je mít bez kupovaných sazenic,ale vypěstované selfbotanik
V bytě kytky v záhonu nemám,ale mám pak mokré boty a chodbu,na terase hadici nemám,škoda v Itálii to mají :-/
Obávám se, že ta tavná pistole vyjde dráž, než nová konvička (pokud ji teda tazatelka už nevlastní).
Ale takového něco nemají běžně,prostě mi padla do oka jsem ji musela mít a vůbec o cenu nejde,ale že bude děravá,to jsem nečekala
Zahodit a pořídit něco normálního, tohle je dobrý tak pověsit na okrasu k Velikonočnímu zajícovi..
Pokud opravdu tohle tak zaletovat, tavná pistole, silikon, nebo i ta žvejkačka. Nejspíš brzy zrezne, pochybuju že pod barvou bude pozink..
Nebo koupit tu stejnou a spoj ještě v krámu zkontrolovat, tohle frkaj po tisících v potu tváře čínský děcka za hrst rejže..
Nejlepší je použití dvousložkového lepidla tzv. tekutého kovu. Pak místo můžete i přetřít. Ovšem jak píší jiní, tato konev je ergonomicky a prakticky na prdlačku, koupil bych malou plastovou s normálním kropítkem.
Nahoře popisuji dlouze,proč ji chci na zalívání je boží,žádné spreje na semínka a plasťáky konve neforemné nechci do bytu
Až se Vám do roka ten šmejd rozpadne a utratíte za tmely a lepidla na opravu hrdla, možná se zamyslíte nad tím, proč jste si nekoupila kvalitní výrobek Kovotvar SK
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.