Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Primula v květináčku

Od: fr odpovědí: 8 změna:

Poradte, prosim: malou živou PRIMULU za 49,90,- Kč v?esco koupenou jsem ponechal v tom květináčku a vrazil do obalu... a zalévám.. Nebo je nutno z toho to "vyndat"? Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Můžete nechat v květináčku. My je sázíme nejčastěji do truhlíků a do mističek, abychom měli okklna, balkon a zahradu krásně barevnou na jaře. Kombinujeme i s ostatními jarními květinami. Na dekorace doma jsou pouze naaranžované, květináčky jsou vložené uvnitř.
Primula v květináčku

Denny, to je krása! *palec2* Jaga.

Děkuji *slunce* Je to jen zlomek, ale je to krása. Mám moc ráda ty barvičky, úplně skrze ně nasávám přicházející jaro :-D

kropacek
hodnocení

1x
Zdravím...nemám sice z Tesco ale záleží na vás jestli ji v tom necháte všeobecně mam vyzkouseno s kvetoucíma kytkáma nehybat rády vadnou a zůstanou čučet *fn*
Teď si dávám kávičku venku a mám ji zasazenou vedle a i kdyz byly mrazíky listy nezmrzly a zbytek už se uvidí co je veknu uz je nutne zalit ta voda i kdyz zmrzne chrani ty kytky dělám to tak vždy dám do zahrádky pokud nemáte klidně ji dejte někde do ostrůvku i v parku ve městě bude to tam veselejsi a co má přežít přežije kdekoli hezky den *slunce*

makk
hodnocení

0x

Nechat tak jak jste ji koupil, ona nemá dluhého trvání, tak je zbytečné ji přesazovat.

fr
hodnocení

ano, vydrží tak tři týdny? už kupuji podruhé... co raději koupit, prosím, aby to v květináči vydrželo, sufrínie? ty loni vydržely od dubna do konce srpna...

Primula v květináčku #2
makk

Tři týdny vydrží, ale celé léto určitě ne.

hodnocení

0x

Primulka chce být venku. Doma Vám brzy odejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]