Nejste přihlášen/a.
Poradte, prosim: malou živou PRIMULU za 49,90,- Kč v?esco koupenou jsem ponechal v tom květináčku a vrazil do obalu... a zalévám.. Nebo je nutno z toho to "vyndat"? Díky
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
kropacek
1x
Zdravím...nemám sice z Tesco ale záleží na vás jestli ji v tom necháte všeobecně mam vyzkouseno s kvetoucíma kytkáma nehybat rády vadnou a zůstanou čučet ![*fn* *fn*]()
Teď si dávám kávičku venku a mám ji zasazenou vedle a i kdyz byly mrazíky listy nezmrzly a zbytek už se uvidí co je veknu uz je nutne zalit ta voda i kdyz zmrzne chrani ty kytky dělám to tak vždy dám do zahrádky pokud nemáte klidně ji dejte někde do ostrůvku i v parku ve městě bude to tam veselejsi a co má přežít přežije kdekoli hezky den![*slunce* *slunce*]()
Teď si dávám kávičku venku a mám ji zasazenou vedle a i kdyz byly mrazíky listy nezmrzly a zbytek už se uvidí co je veknu uz je nutne zalit ta voda i kdyz zmrzne chrani ty kytky dělám to tak vždy dám do zahrádky pokud nemáte klidně ji dejte někde do ostrůvku i v parku ve městě bude to tam veselejsi a co má přežít přežije kdekoli hezky den
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]