Nejste přihlášen/a.
Také mi to přijde jako agáve. Mám agáve několik, na zimu tahám domů, velice dekorativní rostlina.
Nemyslím si, že je to aloe. Přijde mi to jako agáve o kterou příliš pečujete. Je přelitá. Agáve i aloe nejsou vodní rostliny, ale spíše suchomilné. Oběma se suché lista odstraňují, uleví se rostlině, že se nemusí o mrtvolky starat a z nich do rostliny nepřechází bakterie, houby a kvasinky. Listy ktré nežijí, se odstraňuji, co nejdříve, všem rostlinám, nejen suchomilným.
Určitě o ni příliš nepečuji jak píšete, spíš naopak. Nemám ji doma a chodím ji zalít tak 4 x do roka. Je na západním okně...Na jaře ji chci přesadit, v květináči není už skoro zemina a vzít domů, jen nevím, co si vlastně přinesu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.