Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Vyrostlá cibule - hovězí vývar

Od: cib odpovědí: 5 změna:

Vyrostlá cibule do hovězího vývaru ano či ne --- koupila jsem maso/kosti na polévku a zjišťuji,mám ve špajzu cibuli vyrostlou.Hospodyňky,co vy na to ...

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

4x
avatar babkazov

Do vývaru cibuli neloupu, slupka dá polévce zlatavou barvu. Vyrostlou nať vítám. Uříznu jen kořínky a tak celá jde do vývaru.

cib
hodnocení

Samozřejmě,že se slupkou.ale bez špinavých kořínků,souhlasím..Někde se píše,že naklíčené je toxické,jinde,že je skvělé do porkmů,no nic,vývar už se chladí,chtěla jsem vědět ke které straně se kdo přiklání,většina nevyhazuje...díky za přízeň

 

hodnocení

1x
avatar maky

Nevyrostlá cibule by se tam špatně dávala, to by bylo jako s tou jitrničkou, jakou svět neviděl.*zmateny*

Jestli je cibule ještě tvrdá, normálně ji používám, tu zelelnou nať nasekám na brambory nebo hodím také do polévky.

 

km
hodnocení

0x

samozřejmě že může jít do vývaru, ale ještě lepší bude, když ji necháte na závěr do polévky

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]