Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
od jara mi přibude na starost ovocná zahrada, celkem členitá, s různě vzrostlými stromy, cca 3000 m2. Kvůli sečení trávy se chystám zakoupit zahradní traktor asi s uzávěrkou (+- 140 tis.) a nechci po čase zjistit, že jsem si měl koupit lepší. Rozhoduji se mezi Cub Cadet XT3 QR106 a Seco Starjet P3 (tento hlavně kvůli českému výrobci). Prosím o recenze někoho, kdo má s těmito dvěma značkami zkušenosti (nebo něco jiného), co by bylo lepší popř. čeho se vyvarovat.
Děkuji Jaroš
Dobrý den, mám Cub cadet XT2 106 QR,rozdíl mezi XT2 a XT3 bude asi ve výbavě,ve všem se je neporovnával,motor je stejný.Trakt. je opravdu obratný,doslova se otočí na pětníku,ale sekat trochu přerostlou trávu je někdy boj,rádo se to ucpává.Málokdy sekám na nejnižší výšku.Pokud by byla cena a výbava Seca podobná,šel bych do něj,už kvůli dostupnosti servisu a náhr. dílů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.