Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čemeřice na balkoně

Od: rybicka® odpovědí: 2 změna:

Ahoj, koupila jsem včera v Tescu malou bílou čemeřici. Vypadala bídně, už byla ve slevě. Doma jsem ji v kuchyni zalila a ejhle! :) Jako nová, krásně se vzkřísila, Chtěla bych ji dát na balkon do takového vánočního košíku. Já vím, že je to venkovní kytka ale neublíží jí ten rychlý přechod z tepla do zimy, když byla v obchodě a tedˇ ven? Zatím velké zimy nehlásí..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Každé rostlině ublíží velký teplotní výkyv - jen některé to zvládnou bez poškození. Zrovna čumeřice je dosti odolná. Tak spíš záleží na aktuální teplotě v domě. Máte třeba nějaký chladný kumbál nebo chladný kout .. koupelna, šatna...? Nebo počkejte do úterý, to má být 8 °C

liska5
hodnocení

0x

Určitě bych ji už nedala do tepla, ale zvykala ji na zimu na balkoně. Na noc bych zpočátku přes košík hodila hadr. A malý květináč ještě do velkého, nebo ho něčím obalit, ať mráz nepronikne ke kořenům tak rychle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]