Vypadá to obecně na hodně vody. Omezte zálivku! Celkové foto by nebylo? Je to fakt palma?
Ty listy jako od palmy nevypadají. Zálivku mějte pod kontrolou,vyndejte květináč z obalu na podmisku. Píchněte podle stěny květináče špejli. I když bude povrch zeminy suchý, u dna se drží voda.Špejle bude mokrá. A kořeny musí dýchat. Proto větší mezery mezi zálivkami třeba týden, podle teploty doma. Určitě né každý den trochu zalít!
Milí odpovídající, všem vám moc děkuji za vaše rady. Poslechnu‼ Opravdu to bude zaléváním. Ještě kytku vytáhnu z keramického obalu a budu vodou šetřit.♥♥♥♥♥♥ Za vaši laskavost vám posílám hádanku: Kolik napočitáte delfínů? Ale je to fakt těžké .Málokdo uhodne! Vkládám obrázek
Rychla pomoc pro prelite rostliny: vyndat cely bal z kvetinace, zabalit na 2 dny do novin nebo saveho papiru a pak vlozit zpet do kvetinace. A ted v zime hodne setrit se zalivkou!
Znova děkuji za všechny odpovědi a rady.Vlastně už jsem to všechno, co jste mi poradili, udělala. Jen se ještě vracím k mé hádance o delfínech: Je jich tam opravdu 17. () To miminko, které zatím dva hádající nenašli, je schované pod ocasy rodičů, v prostřední řadě vpravo. Miminku vyčuhuje kousek ploutvičky.Hezký den přeji všem!
Tohle není list z palmy, ale z juky. Té je potřeba cca co 14 dní kápnout trochu vody. Já tu svoji sice lituji, že ji týrám suchem, ale kdysi dávno jsem ji vyklopila do dlaně, abych věděla, v jakém stavu jsou kořeny. Uhnívaly. Spíše pistolí postříkám vodou, ale i to, občas. Se zaléváním víc jak opatrně!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.