Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zábava pro děti do zahrady

Od: tomasito odpovědí: 22 změna:

Dobrý den

Budeme zařizovat zahradu pro deti. Chtěli by jsme aby trávili co nejvíc času na zahradě tak co by jste nám doporučili kromě pískoviště, skluzavky, bazénu, houpačky do zahrady dat, co vaše deti na zahradě nejvíc baví/bavilo aby tam chteli byt za každého pocasi

Moc dekuji

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, ono bude záležet na tom, o jak staré/mladé děti jde (což nám jistě doplníte). Řekl bych, že když bude na zahradě silný signál "wifiny", tak to děcka potěší a určitě tam vydrží . Zdravím!
doplněno 08.10.24 10:02: tomasito - aha, tak to s tou "wifinou" ještě asi rok počká . A hlavně nezapomeňte na bunkr/schovku!
doplněno 09.10.24 15:55: Hloupé je, že zde hromadně zařizujeme zahradu, o které nic nevíme. Neznáme její velikost, jestli to je rovina či svah, je-li tam vzrostlá vegetace nebo blátivá holina, je to ve městě či na vsi, co už tam je či ještě není, jak budou na křik děti reagovat sousedé, zdali je tam vidět z ulice apod. A nezdá se, že by nám chtěl tazatel nějak aktivně pomoci např. popisem či fotkou toho pozemku. Škoda (našeho času)!
tomasito
hodnocení

Skolkovy věk

tomasito
hodnocení

Zahrada je celkem velka, je ve strednim svahu, da se tam chodit celkem v pohode

Vzrostle stromy jsou na cca 2/3 pozemku, cast je prazdna, nektere stromy odesly. Sousedi maji taky deti, tak krik neni problem. Z ulice videt neni, mesto ma cca 50 tis obyvatel ale je to v klidne casti mesta bez shonu.

Vasim casem plytvat urcite nechci, jen jsem hledal tipy lidi co se libilo jejich detem.

ben®
tomasito - vidíte, toto mohlo být hned součástí Vašeho dotazu a radilo by se lépe. No, nevadí, nápadů tady máte na několik zahrad, tak to zase nepřehánějte.

08.10.24 07:25
hodnocení

3x
Pes. :)

hodnocení

2x
No mně a mě děti nejvíce bavilo lozit po stromech a trhat úrodu, šťavnatá jablíčka, hrušky, třešně, švestky, atd...,

hodnocení

2x
Prolézačky nad zemí (záleží na věku dětí,jak vysoko), domek na stromě( nebo aspoň vlastní domek na zahradě na zemi , popřípadě teepee) chodníčky přes vodu, provazové houpačky a sítě na lezení, blátivá kuchyně, hrazdičky, labyrinty (jak přírodní, tak klidně dřevěné).. záleží na tom, kolik máte místa. My máme zahradu velkou, takže se tam vejde všechno. My ale na zahradě i s chutí pracovali.

liska5
hodnocení

2x

Branky na fotbálek, terč na střelbu lukem, lano na šplh, hrazdičky několika výšek, pingpongový stůl, síť na badminton, chaloupku na hračky, místo na stan, dlouhé lino na klouzání v létě / mírný svah a voda/, tampolínu/?/

liska5

Na pískoviště jsem zapomněla. A na hadici s vodou / léto/. Na plochy vysít hřištní trávníkovou směs, která neobsahuje semena jetelíčků. To aby v trávě nebyly včely. Já měla od malička vyhrazený malý záhonek a to mne moc bavilo - to setí a klíčení...

hodnocení

2x
Překážková dráha a práce všeho druhu se mnou.

juelen
hodnocení

2x
To neni zahrada to je lunapark driv to deti taky nwmely a lutaly od rana do vecera venku vysadte do zahrady stromy ty do zahrady patri na rozdil od plastovych kramu…
jp

Můj názor*palec*,taky mě to napadlo, že to bude jak lunapark.

asd1
hodnocení

1x
Domeček,halda písku nebo i vetsiho kacirku,blativa louže,strom na lezení napr.orech,míč a branka,odrazedlo/kolo nebo šlapací autíčko..
Drahý hracky děcka nepotrebujou,lepší je fantazie a umět si hrát sám.
Na trampolínach je hodně osklivych úrazu, typicky dvě děcka a dopadne mu na ruku/nohu položenou naplocho a rup..
Bazén je taky dobrá past,obzvlášť zaplachtovany kdy propadne a přes plachtu nemůže ven.
juelen
Presne tak, souhlas!
tm
Houpačka po 5 min omrzí. Dva kubiky pisku za 1500 neomrzí ani v zimě, kdy se na hromadě dá bobovat... na bobovani též dobrá hromada z hlíny po výkopu. Též hromada štěrku je fajn... jen máte kameny po celé zahradě.

hodnocení

1x

Kola a třeba postavit pumptrack. Každému dítěti byste také mohli vymezit místo na "vlastní zahrádku".

hodnocení

1x

Něco tam zbudujte, ale není toho třeba příliš mnoho. Důležitější než herní prvky je kamarádství. Proto umožněte vstup na zahradu i dětem z okolí. A zkuste se pobavit i se svými rodiči. Nejspíš vám poví, že stále s láskou vzpomínají na "školky" s míčem, se švihadlem, na panáka namalovaného křídou, na klepadlo na koberce, na vlastnoručně stavěné stany z domácích dek, na zimní iglú...

hodnocení

0x

Kone a ctyrkolky.

tm
hodnocení

0x
Za mě doporučuji okrasnou skalku s kačírkem, kůrou, šípkový keř, krtince a nějaké keře ve stylu ptačí zob - s tím si vyhrají do aleluja a máte potom co uklízet.

oia
hodnocení

0x

Měli jsme pískoviště 3x3, teď je tam přístřešek na dřevo. Máme dvoupatrový baráček s klouzačkou - teď slouží jako skladiště... Houpačky zabírají místo. Děti si hrají jinde... Takže ať postavíte co postavíte děti to omrzí a začně to zabírat místo - doporučuji jen dočasné zábavní centrum - popřípadě něco multifunkčního. jako že z baráčku pak udělám kůlnu atd... ...

makk
hodnocení

0x

Většina dětí miluje domečky.

jm
hodnocení

0x
Domeček je fajn, ale toto se mi líbí víc
Zábava pro děti do zahrady
Zábava pro děti do zahrady #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]