Nejste přihlášen/a.
Na skalce sám od sebe (asi ho "vysadila" veverka) vyrostli ořech . Má 2m výšku . Je pěkný. Ale do skalky to asi nebude ono.
Co s ním? Presadit, nebo se dá dobře tvarovat? Na tvarování je mi ho zase líto, škoda.
Co byste dělali vy? Diky
Co s ním? Presadit, nebo se dá dobře tvarovat? Na tvarování je mi ho zase líto, škoda.
Co byste dělali vy? Diky
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
kami®
Listí je potvora, znamená to, co napsala rádkyně Elisa. Mají v sobě látky, které vadí většině jiných rostlin. Tak pod ořešákem se jiným rostlinám nedaří, stejně tak jako v zemi, která obsahovala zetlelé listy ořešáku. Mně vůně ořešáku připomíná vůni dezinfekce. Ta látka je i v listech, listy ořešáku se nehodí ani do kompostu.
Ořešáky bývají cizosprašné, potřebují další vhodný druh pro opylení. To je nutné si zjistit.
Ořešáky bývají cizosprašné, potřebují další vhodný druh pro opylení. To je nutné si zjistit.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]