Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přežije majoránka?

Od: lili

Dobrý den, letos pěstuji majoránku poprvé, mám ji ze semínka na záhoně, nyní ji mám ostříhanou, ale zatím je stále pěkná. Vím, že venku končí, ale co když ji podryji a i s balem dám do truhlíku a domů na okno. Vydrží mi ještě chvíli a nebo také odejde? má to smysl? Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Majoránka bývá v truhlíku v bytech přemokřená.
Jednoznačně nejlepším řešením pro nezkušené je samozavlažovací květináč, truhlík, brání přemokření.
Tak jako tak použít lehkou půdu. Ta že záhonu je často moc těžká a příliš drží vodu.

hodnocení

0x

Dobrý den.

Letos pěstujete majoránku poprvé a letos ji také poprvé zkusíte přezimovat v bytě. Jaký ten byt je, na kolik topíte, kolik je tam světla a tak dále již pro jistotu neuvádíte, takže jak se povede konkrétně Vaší majoránce ve Vašem konkrétním bytě nedovede nikdo předpovědět.

Přeji krásný den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]