Nejste přihlášen/a.
3x
Zahrada neznamená jenom sedět s kamarády u ohynku a opékat buřty, nebo ležet na lehátku a opalovat se. Nebo jen tak zasadit rajčata a čekat až nějak sama bez starostí vyrostou.
Zahrada, to jsou i choroby, škůdci, občas neúroda a práce bez výsledku
Chce to studovat, vyhodnocovat co a jak na zahradě funguje.
Chce to CHTÍT SE UČIT A ČAS -PRAXI
doplněno 06.09.24 11:39: Samozřejmě je možnost koupit i TRAVIN, hnojivo na trávník a herbicidy proti plevelům. Narovinu,z toho jsem vyrost. Máme trávník smíchaný s plevelem jako sedmikrásky a další. Všechno to krásně kvete, i spousta žlutých květů, spousta sedmikrásek.
Život není o tom mít perfektní trávník. Je to hlavně jenom BYZNYS-pripravky, nářadí, speciál vřetenový sekačky...
1x
doplněno 06.09.24 09:42: astik - buď začnete na zahradě znovu nebo si na to pozvete/zaplatíte cizí lidi či tu zahradu ponecháte svému osudu. Chtěl jste poradit nebo si jen postěžovat?
doplněno 06.09.24 11:52: astik - výborně. Jednu radu už jsem Vám napsal, tak mám splněno. Teď už stačí si ji přečíst, pochopit a pokud bude vůle a chuť, tak ji i zrealizovat. Příští týden má hodně pršet, tak bude potom měkká půda připravena na rýč (bláto rýt nebudete, počkáte si). Tak, ať se daří a nefňukejte!
0x
Buďte rád, že tam máte jen krtky. Mě už přes zahradu na chatě 2x přešlo stádo kanců
. Poprvé jsem vrátil vyryté drny zpátky a pokusil se to trochu srovnat, podruhé už jsem to neřešil.
0x
Možná zběhovec. Asi bych vykopala jámy, vložila do nich koše proti hrzycům, navezla do nich kompostovku a vysadila nenáročné a užitečné dřeviny - keře i stromky, které nevyžadují postřik ani sofistikovaný řez, jako muchovníky, jeřáb moravský, aronii, lísku, možná ořešák vlašský, rakytníky, kdoule, borůvky, klikvu..Vysoké dozadu, nízké do přední lajny, taky s ohledem na slunce...
A konzumovala a konzervovala, co mi nechají ptáci
)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.