Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mechanismus je použitý u teleskopických nůžek na stříhání stromů?

Od: paul1® odpovědí: 3 změna:

Koupil jsem si tyto teleskopické nůžky, je to výborná pomůcka např. při stříhání pnoucí se vinné révy. Starý mechanizmus byl tvořen nůžkami, na kterých byl upevněn provázek, po zatáhnutí za něj došlo k střihu. Toto nové provedení má táhlo ukryté vevnitř teleskopické tyče. Funguje při jakékoliv poloze. Nemohu přijít na princip, kterým je to umožněno.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

youtu.be/...

hujerml
hodnocení

0x

A proč to chceš vědět? To ti není jasný?

hodnocení

Mám jiný mechanizmus, v podstatě jsem jen zvědavý, jak to funguje. Tu je link na nůžky, které mám:

Winland 45017 pro/...

Telesopická tyč má cca 5-6 možností vysunutí a zajištění v každé ploze. Mechanizmus je skrytý, jen u manipulační páky je vidět kousek závitové tyče M4.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]