Nejste přihlášen/a.
Objevil se tu na terase ve 2.patře už vloni či předloni výrazně zelený skákací koník a dnes byl v bramborové nati.Stříkala jsem proti škůdcům Saniem Ultra a ejhle on se vrací je to možné,doufám,že to přežije.Kdo mi vysvětlí,proč a jak se dostane do 2.patra vyšších stropů,ne panelák,když v okolí najde parčík i dvorní zeleň ve městě.Pamatuji se na koníky z dětství na dětském táboře v plné přírodě,ale v rušném městě?
Letošní kobylky jsou velice přátelské. Jedna hnědá leze po stropě verandy a navečer opakovaně leze do místnosti. Naposledy se usadila večer na polštáři. Návštěvy / vyhazovy probíhají týden. Za vedra nalétávají i babočky, někdy bloudí místnostmi i tři najednou. Též nemám vysvětlení.
No právě,jenže já nejsem typ co má radost žít v říši hmyzu,takže nechápu,jak doletěl a proč...nikdy jsem na ulici nenarazila na nějakého letce,že by létal ve výškách kolem oken.Kousek dále od té bramb.natě musím použít postřik fazolových listů,ze zadní strany jsou posety malilinkatými vajíčky nějakých pažravých potvůrek.Pokud to bude bez výsledku,vytrhám fazolky před sklizní,nemám z nich radost vůbec,jak se tam dostali
Když dokáží létat i stovky metrů do výšky, tak to do nějakého druhého patra dají taky v pohodě. Co je tam láká netuším, pokud byl jen jeden, nebo pár, tak mohl pouze zabloudit a náhodně strefit okno nebo jinou díru.
Nám taky občas nějaký přistane na parapetu a za okamžik zase odletí a to jsme ve městě, vysoko v paneláku. Jenže pokud tam jen tak přistane a odletí, tak pokud se na něj zrovna v ten okamžik nikdo nedívá, tak to stopy nezanechá a nikdo netuší, že to udělal. Takže nevím jestli je to jen občas jeden za měsíc, nebo každou chvíli nějaký, ale nezdrží se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.