Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ozón místo sirných knotů/svíce ve sklepě

Od: panet® odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

má někdo zkušenosti s použitím ozónu k desinfekci sklepa místo "klasické" sirné svíce, před uskladněním bramror a dalších...?

Podle toho, co jsem našel, tak by to mělo jít.

Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Nikdo neodpovídá, tak jen napíšu svůj názor, že funkční to bude, ale že při použití sirné svíce ta síra z kouře zaleze do stěn, popř. dřeva a ještě tam nějakou dobu působí. Ale jak píšu, je to spíš jen pocit. Ozonizér mám jen malý, na sklep jsem ho nezkouśel. Svíci používám každý rok.

veronica
hodnocení

0x

Také je možné použít proti plísni vystříkání 5% roztokem boraxu. Není jedovatý, pokud se nekonzumuje po gramech. Lidé ho dokonce berou jako doplněk stravy s obsahem bóru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma sirné knoty
Otázky na téma sirný knot

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]