Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Papriky hnijí na keři při dozrávání

Od: barb odpovědí: 2 změna:
Dobrý den moje jalapeno papriky zatím jenom začínají od špičky hnít aspoň mě to tak přijde mokvaji a měknou ty hnědé skvrny bude to plíseň nebo nedostatek vápníku? Popřípadně mam napadené odszranit? Pomůže roztok z jedlé sody a mýdla? Nic se mě kupovat nechce jsou to tři rostliny a nevím jestli nebude lepší si koupit už naložene jalapeno protoze nevím jak to s nimi dopadne a kolik toho vůbec bude na naložení

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nahnilé vyhoďte. Nejspíš to bude nedostatek vápníku. Do rostlin potřebujete vápník dostat co nejrychleji, tj. přes listy. Koupil bych hnojivo Wuxal calcium. Vámi zmiňovaný postřik něčím nepomůže.

hodnocení

0x
Špatné nahnilé plody určitě dejte pryč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]