Nejste přihlášen/a.
Slyšela jsem že se ve velmi malém množství dá i použít jako hnojivo.
Je to možné?![]()
Děkuji![]()
2x
Nechce vám někdo vyplenit vaši květenu? Já ho s úspěchem používám na hubení plevele a žeby prospíval jako hnojivo. Dostává se do kořenového systému přes list a tam ho likviduje.![]()
2x
Roundup je na ničení plevele. A to v jakékoliv koncentraci. Pokud je slabá koncentrace k zničení rostliny dojde později (3 týdny), ale v každém případě dojde ke zničení rostliny. Pokud do 2 hodin od postřiku začne pršet, zničení se neprojeví, proto že postřik se z listu smyl. Postřik se dostane z listu do kořenového systému a ten uhyne. Cena za 1/2 litru Roundupu je kolem 550.-Kč
Tak s vodou jsem měla pravdu.A ta cena je taky vysoká.![]()
No co se dá dělat.
Hlavně že funguje.
Nevíte jak uchránit borůvky,aby mě tam nějaké zbyly?![]()
Mám kanady.
Nebo čím je přihnojit,ale to teď bude asi pozdě.
Dík![]()
A před kým je chceš chránit?
Oplotit! obetonovat
. Tak vážně. Proti ptákům dáávám síť, protože jsem si je naučil létat na zahradu na nějaký borůvky bych taky rád ochutnal. No a hnojivo prodávaj specielně na borůvky a maj ho všude. Hnojit ted už asi nemá cenu ale hnoj!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.