Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Achiménes

Od: marie* odpovědí: 8 změna:
Nemáte někdo nazbyt kytičku nebo spíš hlízky, kytička se jmenuje česky"Honzík"jinak Achimenes?Jsou různé barvy, modrá, bílá a červená.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marie*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ještě jsem si vzpoměla, že ji někde říkají"Bouloň".*frajer*
jan*

Ahoj, zdá se mi, že tahle kytka není moc častá. Ikdyž je hezká.

Někde jsem tuším viděl prodej semínek, pokud jsem to nepopletl *frajer*

marie*
Nevím, ale mám tušení,že se množí pouze hlízkami, jsou to takové malé žížalky. Ale nevím to stopro. Viděla jsem je na stránkách pana Basíka, ale bylo to všechno přes 100,-Kč.*bzum*A měl je ve všech barvách.
ilona*

Kytičku Honzík - Achiménes jsem koupila v zahradnictví www.lukonbulbs.cz

v sedmi barvách, nyní jsem ho v nabídce nenašla. Prodávají ho zřejmně brzy

na jaře a to malinkaté hlízy.

marie-francoise*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Marie, pokud ještě sháníte květinu jménem achimenes (bouloň, křivůtka, honzík), mám červenou a modrofialovou, na jaře budou i další barvy. Kontaktujte mne na mailu pelargonie-muskat/....
dženeb
Prosím máte ještě k dispozici cibulky červené bouloně?
anna*
Našla jsem kontakt na fi. LUKON GLADS - Sadská, tel. 325561710. Zasílají Honzíky na dobírku
lokutus
Hlízy Křívůtky / Achimenes / barvy fialové vyměním za barvu červenou či jinou. Popřípadě koupím všechny barvy kromě fialové.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]