Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení sekačky s pojezdem

Od: kamila odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, mam otazku, lanko od pojezdu mě sekačky, bylo vyměněn, ale pojezd či sekačku s pojezdem mi řekli, že si musím nastavit.. Netusim jak. Pojezd jde, ale velice těžko.. Sekačka je sice stará, ale nikdy nebyla rozbitá.. Pomůže mi někdo?
Dekuji za pochopeni a odpoved

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
To je jako kdyby někdo udělal rozvod motoru zákazníkovi s tím, že kladky vyměnil, řemen taky, ale že už jen to nastavení rozvodů si musí zákazník "doladit"
Poslat mechanika do háje a ať dokončí svou praci.
To se to vydělávaj prachy...

hodnocení

0x

Bez fotky kosačky a lanka na páke vám asi ťažko niekto poradí.

hodnocení

0x
Servis na nezaplatenie…
Dajte nám fotku lanka a prípadne aj fotku typového štítku. A trochu sa rozpíšte o tom, čo znamená, že ide ťažko? Pohon nemá silu a musíte ju tlačiť? Nejde z ľahka zmáčknuť páku pohonu? Nejde ju tlačiť zľahka na voľnobeh? Dopredu či dozadu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]