Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přejel jsem silnější trs trávy a začaly mi klepat nože o sebe.
Už se mi něco podobného stalo, ale většinou za to mohl utržený unašeč a následné pootočení nožů, avšak po kontole obou nožů s unašeči nic není.
Také mě napadlo, že by se o ten trs nějak zdeformoval nůž, ale působí v pořádku.
Je možné, že se nějak posunuly řemeny, které pohání nože?
Lze je nějak "posunout" a je to vhodné? Nějaké osobní zkušenosti?
A pokud ano, o jakou vzdálenost je mohu posunout? Nerad bych, aby mi pak nějakým způsobem vibrovaly.
Děkuji za tipy
Foto v příloze
Dobrá cena
Když si vezmu že rozvodový řemen stojí kolem tří stovek a tohle je to samý, jestli ne přímo stejný (proč vynalézat svůj řemen když se vyrábí a stačí ho jen vzít...)
Jo zahradní technika, to je slušnej vejvar...
Zjistil bych si rozměry a podíval se jestli neni ve verzi za ty tři kila...
Takže vaše sekačka je (opis ze štítku)
Art.N. 2T0970281/ST1P ESTATE 6102 HW
10/2020 - s/n 20JA1RON001318
TYPE: TCNS 102 Hydro
Řemen
Kód: 135065600/0
Nový kód: 135065605/0
Zde je ten pravý řemen pro vás... nepodařilo se mi ještě najít rozměry, dal by se najít ještě levnější...nebo bude ještě rychlejší, pokud dáte označení na stávajícím řemenu
Děkuji. Na originál není ta cena zase tak strašná. Náhodou nějaký druh zvedáku na tento typ traktoru neznáte? někde jsem viděl, že má HECHT tuším, ale nikdy jsem se s tím nesetkal.
P.M.
A ještě tady další prodejce, za 588,- ... prodejce za Stigu za 2 490,- Nooo, nekup to...
Z popisu
Stiga
Typy: Estate
referenční číslo 135065600/0
Snad dnes už naposledy...
Vypadá to na řemen třeba Optibelt: 200DS8m1600 pro Stiga: 135065600/0
Kód: 200DS8M1600NO
Profil: 8M
Počet zubov: 200
Šírka: 20 mm
Dĺžka: 1600 mm
Rozostup zubov: 8 mm
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.