Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

, pomoc, sekačka motor nefunguje

Od: secretname683 odpovědí: 3 změna:

ahoj, mám problém se sekačkou Al-Ko Silver 51 BR-A,kvůli mé hlouposti jsem motor přelil motorovým olejem takýe ho sekačka začala žrát a proto jsem se rozhodl motor rozebrat očistit pístní kroužky a znovu smontovat, ale sekačka nejde nastartovat a když už tak jede velmi nepravidelně a na nízké otáčky. Motor také velmi střílí do sání i do výfuku to bude asi ten největší problém, karburátor je nový, svíčka taky, nějaké tipy jak to opravit? Tipuji že bude potřeba nějak seřídit ventily ale nevím jak. sekačku se mi nevyplatí dávat do servisu, chci si ji opravit sám, pokud někdo poradíkdy může být problém budu mu vděčný. diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

1x
Rozebírat ho bylo úplně zbytečné...

hodnocení

0x

Vložte sem fotku motora.

fik
hodnocení

0x
Sestavil jste správně časování rozvodů při skládání? Na železném oz. kolečku a na plastovém proti němu jsou tečky, které musí být proti sobě.
Na většině sekaček se ventily nijak neseřizují. Motor většinou přežije šasi a pak už je to celé na vyhození.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]