Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte jak se z usušeného tymiánu zbavit větviček abych měl jenom lístěčky, mám větší množství, takže není v mých silách každou větvičku otrhat. Zkoušel jsem ho dát do sekáčku na maso a rozsekat, ale nešlo to, děkuji
Jestli to chceš mít z toho potom jen prášek, tak na to použij tříštivý mlýnek na kafe. Taky ten kupovaný hodím do něj a semelu. Je v tom plno těch větviček, sice nasekaných, ale mezi zuby to neprojede.
nyní odzkoušeno a je to super, hrubost mletí si ovlivním sám. hned to pustím po rodině a známých. V sekáčku na maso to nešlo, ale tady hned. Moc díky
Oldo, jestli chceš i jinak poradit, já v tom melu i bobkový list. Prakticky vše koření. I dohromady pro směsy. Již nemusím nic vytahovat ani cedit. Občas to promíchám v mlýnku malou lžičkou a pustím znova. Rádo se to pěchuje. Pokud chceš namlít mák, vřele doporučuju. Máš ho za chvíli namletej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.